Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusblänk

sittandes mitt i natten
vid Båstad stads tennisbanor
inpackad i en verklighet av konstgjord stillhet
dissociativa dyner, svepande linnegardiner
fantiserar

en ny pojke blir satt på pedestal
lika sant som att snö är kallt
tror jag att jag har
träffat mitten av tavlan för artonde gången




Fri vers av Ebba AA
Läst 262 gånger
Publicerad 2018-02-05 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba AA
Ebba AA