Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är inte välkommen in

Skitmedia säger jag och står för det
dessa sprider så extremt mycket galla
och förvrider huvuden på folk
att detta bara får förekomma
hos statligt ägda politikerstyrda
de manipulerar med sin så kallade
propaganda och skriver saker
som är helt tagna ur luften
men det verkar vara okej
den politiska korrektheten är otäck
sanningen är inte välkommen in
den är för farlig och obekväm
på grund av att den asvslöjar
deras mörkläggningar och lögner
att kasta sten i glashus
är de mycket bra på!
verkligheten kryper närmare
för var dag som går
sanningen plockar isär
kämpar på och står rak
den bär ett livsviktigt uppdrag
förgöra all lögn!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 14:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med Dig i detta.
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP