Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agape

Kärlek grundad på principer

i rättfärdighet

Den kan endast kännas igen genom sina handlingar

En viktig kärlek som inte bör jämföras med vanlig kärlek

men Agape

är en kärlek där man även om man inte älskar

någon på sättet du älskar de närmaste 

så visar du respekt och vördnad för

alla människor i dina handlingar

ALLTID

Tänk vad fint!




Fri vers av Futureprincess
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-07 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Futureprincess
Futureprincess