Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är

kära

vi är inte bara
vad vi äter

vi är även
dem vi
håller av




Fri vers av Anders P VIP
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-06-03 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP