Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Vinterkänsla

 

 

Jag vill andas luften
den rena och klara.
Jag vill vandra i skogen
bland träden bara.
Jag vill njuta och bara
mig själv få vara,
där ingenting annat stör.

Jag vill känna hur kylan
i kinderna bita.
Jag vill leka i vinden
som i kläderna slita.
Jag vill ju allt vackert
i minnet få rita,
innan vintern den dör...

 

...som sig bör...

 

...att den gör...

 

...innan göken i skogen man hör...:-)))

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 673 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-02-10 11:46



Bookmark and Share


  Svante
Trivsamt! Jag gillar att leva i ett land med riktiga årstider :)
2018-02-18

  Eva Helene VIP
Så vackert och inspirerande i ord och bild, njuter!
2018-02-13

  Anya VIP
Jaa tänka att all denna snö ska smälta bort. Vart ska allt vatten ta vägen...tänker jag. Fin inledning på texten.
2018-02-13

    GG
Du prickar in det som är så älskvärt med vintern.

"Jag vill andas i luften, rena och klara"
"Jag vill njuta och bara mig själv få vara"
"Jag vill leka i vinden"

... åh, så fint!
2018-02-12

  ULJO
Vinterpoesi. Så fint
2018-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om att ta vara på och njuta av vintern, samtidigt som man längtar efter våren!
2018-02-12

    Birgersdotter VIP
Fin vintertext.
2018-02-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar bild! Din sköna text gör att jag älskar ännu mer vinterdagarna.
2018-02-11

  Bo Himmelsbåge
Fin vinterkänsla i denna dikt!
Jaa... visst längtar vi alla hett efter göken nu... Ko... kooo!
2018-02-11

  Palett
Vacker text och vinterbild !
2018-02-10

  Fulbergarn
vad vore göken galande utan en vinter i baken
2018-02-10

  överlevaren VIP
Naturskönt ordat!
2018-02-10

  morgonstjärna VIP
härlig text och bild därtill
kram <3
2018-02-10

  Rise Little One
Vinter är kylig men vacker!
2018-02-10

    Ken Cassel
:-))

Fint som alltid vännen min...
2018-02-10

  Bibbi VIP
Upplyftande!
2018-02-10

  Maj-Lis VIP
Häligt...och fint att få vänta på göken
2018-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vintervita vackra bilder, målar du i fin poesi, med dina ord.
2018-02-10

  M:tin
Jag håller med dig Bea, fint!!!!!!!
2018-02-10

  Lasseman VIP
Ja vintern har sina sköna sidor..
2018-02-10

  Niliboy
Ja, det finns mycket att upptäcka, att bara stanna å betrKta är en fröjd!
2018-02-10

    ej medlem längre
Vacker betraktelse av vintern och kylan.
2018-02-10

  Öknens Ros VIP
Härlig bild av vintern du målar upp!
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP