Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Naturtillverkad

 

 

Vinterns vackraste vas
den är inte gjord av glas.

Mönster av kristall
bildas i luften så kall.

Tappar jag denna vas
så går den genast i kras.

Ställer jag den på min spis,
smälter vasen av is.

Jag måste ta en bild
innan luften därute blir mild.

Bara fotot som jag tar
kommer sedan att finnas kvar.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2018-02-14 12:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Åh, så vackert skaldat om denna vas av is!
2018-05-16

  Anya VIP
Oj så vacker vas i is. Jaa tänk vad vi kan skapa. Tänker på ishotellet i Jukkasjärvi. Har aldrig varit där men hoppas jag kommer dit någon gång. På sjön nedanför vårt villaområde brukar en person göra iskonst. Jättekul att se. Rolig rimmad text.
2018-02-21

  Bo Himmelsbåge
Åhh... vilken vacker vas, skapad av mästarnas mästare själv!

Så fint att Du tog detta vackra foto,
för underbart är så kort och vinterns is
o vita skönhet smälter snart bort!
2018-02-18

  Palett
Ett vinterns konstverk !!
2018-02-16

  Salvation Pepper
Snygg på alla plan!
2018-02-15

  Rise Little One
Enastående konstverk!
2018-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken häftig grej!
2018-02-14

  Bibbi VIP
Så fint.
2018-02-14

  morgonstjärna VIP
underbar tanke och text
innovativt till tusen


solkramar denna underbara dag<3

2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ett fint konstverk!
2018-02-14

  Öknens Ros VIP
Ett naturens konstverk!
2018-02-14

  överlevaren VIP
Vackert...
2018-02-14

  ULJO
Vilken härlig text
2018-02-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin dikt och bild! Ja naturen skapar underbara konstverk...
2018-02-14

    ej medlem längre
En vacker skapelse av naturen...och vackra är dina betraktande ord.
2018-02-14

  Niliboy
Här hemma hade vi tidigare en farbror som gjorde vackra skapelse i fryser vatten, varje nytt år hade han nya skapelser å tidningen skrev.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP