Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis Charlotte till guldmedaljen i skiathlon första dagen av vinter-OS 2018 i Sydkorea.


Kalla

Grattis suveräna Charlotte Kalla

du tycktes va´den enda med valla

i OS denna da´

här får du glada Hurra!

av många, ja kanske av alla!

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 2189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-10 13:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
grattis!
2018-02-17

  aol
En limerick som satt som ett smäck,
2018-02-16

  Gunnel Eriksson VIP
Påpassligt och bra att skriva denna
hyllningslimerick
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick