Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslinor


Jag vill trä på mig,

en varm tröja.

Vända kappan efter vinden,

följa dina spår,

nu i snön,

snart i högt gräs.

Jag ska hoppa i vattnet,

möta varje våg,

gråta alla tårar,

jag har ett hav inom mig.

Och jag ska gå balans på livslinan,

fånga upp alla samlade leenden,

finna den röst som hörs,

när alla andra röster har tystnat.




Fri vers av sargassosea
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-11 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea