Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enhet 3.




precis

innan

jag

vaknar

ser jag allt


packar väskan

och

öppnar ögonen


är klar

nästan tydlig

mina

tankar

tar

ingen kölapp


jag är tidig




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2018-02-13 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen bra skrivet! Bokmärker.
2019-08-24

  Sommarnattsljus
Oj, oj, oj, sååå bra!
2018-04-26

  aol
Riktigt bra,
2018-03-18

    ej medlem längre
den här var riktigt bra.
2018-03-13

    ej medlem längre
Varje ord känns väl genomtänkt och blir fast den är fragmentarisk illusionistisk nog en hel berättelse som förmedlar starka känslor, underbart!
2018-03-12

  DavidM VIP
En dikt som ger ny en tolkning för varje genomläsning. Riktigt bra.
2018-02-14

    ej medlem längre
håller med flying viktortia. bra.
2018-02-14

  Flying Anna VIP
Skön grynings stämning. Passande format. Bokmärks!


2018-02-14

    ej medlem längre
precis så. tankar som inte tar kölapp.
i tydlig gryning. när den nu infaller.
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP