Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödtrådar


En fjäderlätt beröring
likt vinden
från en fjärils änglavingar
över trötta tinningar

din hand

fick i en bråkdels sekund
förbindelse

vi lyste upp natten
som två mareldar

glödande
i ett och samma hav.




Fri vers av _Mian_
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-06-04 07:48



Bookmark and Share


  stefan.g
Ja den är helt okej, grattis!!!
2006-08-06

  tom boreland
du har hittat
vad inte alla hittar
2006-06-22

  Annmargreta
Detta var så vackert skrivet,du är otroligt skicklig.
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_