Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18.02.2018 söndag. Föräldrars alkoholism och barns problem.


Familj i uppbrott

 

Ser du mina anekdoter i lunden. Som utsatte patriarkatet för mer skratt än det fanns behov för. - Sov nu vällingklocka. Sa mor på kvällen. - I fädernas spår. Sa samhället. Och jag! Vad sa jag? Ja, vad fanns där att säga. Jag såg hur spriten trängde sig på i hemmet, och kände dess stank. Familjen dog sakta för mig.

Och kvar? Ja, ensamheten. Och mina anekdoter. Dessa vilda fantasier som ingen ville erkänna att de inte begrep. Måste du dricka ikväll frågade min mor min far till en början.

Det är så längesen jag var älskling. För någon alls.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 753 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-18 10:29



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket bra , stark berörande text . Briljant skrivet !!!
2018-07-26

  inga anonym
Berörande och tragisk.Mycket bra!
2018-04-26

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2018-04-24

  Tove Meyer VIP
Så vemodigt och vackert. Fint skrivet, det drabbar en.
2018-03-04

    ADI Nehlin
Berörande och igenkännbar
2018-03-03

  Palett
En tillbakablick med sorg i hjärtat. Din text berör mig.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP