Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö # 18 : den ändlösa

 

 

 

Hur gott om snö kan egentligen falla?!?

 

Lager snart varma på lager först kalla...

 

 

Hur många varv kan en himlakropp färdas?!?

 

Runt allt allt längre runt - fartblind den härdas...

 

 

Hur mycket tomhet kan männ'skor stå ut med?!?

 

Vidaste fält - ifall anar ett slut med...

 

 

Hur ont om tid kan i världen här finnas?!?

 

Så himla lite som nu du vill minnas...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 09:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om de filosofiska frågeställningarna här. Tycker om slutraden extra mycket. Dessa minnen som man inte vill ha. Känner igen mig.
2018-02-21

  objekt3
okynnesskotta i märklig arbetsmoral!
2018-02-21

  lodjuret/seglare VIP
Underbara texten här, den både lovar och bär, larmar blåsten månne sedan, utöver nederbörd alla redan, visheten o almanackan kanske en lär...?
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP