Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängvätarna på Sofialäktaren(ouppdaterad)

På söndag hoppas vi på derbykross mot Grindif!,
Vi tar inget för givet men dem ska möta oss hjältarna HIF!,
Jag hoppas vi slår dem med hästlängder!,
Utan Mads Fenger,
Det kan bli tufft med ett mittlås av Paulsen och Degerlund,
Men Coach Michelsen har koll på läget han är rätt så sund,
Hoppas han startar med Slaktarn Romulo förhoppningsvis får han näta!,
Då blir det tyst på Sofialäktaren packet börjar sängväta!,
Vi ska sjunga och skåla som vi brukar göra,
In med Dibba låt han måla låt han köra!,
Vid 90 plus tillägg hoppas vi på 3-0,
Djurgårn era S*** försvinn från vår borg!







Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 231 gånger
Publicerad 2018-02-22 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93