Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min räddare i nöden!

Fingrarna darrar och klockan har inte än slagit elva,
I kylen finns bara en avslagen slatt att svälja,
Jag törstar något enormt efter den första klunken!,
Och då ser jag den ligga och jäsa i köket kaffesumpen,
Jag lyser upp...att jag inte tänkt på det förut!,
Jag öppnar skåpet och lyckas hitta lite krut,
Jag letar och krafsar runt i min kökslåda,
Som en skänk från ovan hittar jag melittafiltret vilken gudagåva!,
Som en tjacktorsk kör jag in kontakten och det börjar puttra och knarra,
Jag suger in doften å jag slutar huttra och darra,
Nu är den redo min räddare i nöden,
Utan den hade jag fått morsa på döden!,
CafeBärs kaffebärs ger en bra start på dagen!,
Den lugnar nerverna och sätter fart på magen! :)





Bunden vers (Rim) av Tobbe93
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-26 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe93