Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spik i själen och splitter i minnerna

När jag först såg dig
Skakandes och darrandes
Med tändaren i handen
Såg du inklippt ut i vyn
Av rikemanshus och kokain
Du var från en skakad familj
Och jag kunde aldrig laga dig
Och det blev din död i slutänden

Vi var odödliga till döden tog oss
Och exakt ett år från den vackraste
Dagen på året
Så kommer jag möta dig där du är
December december
Blev födelsens och dödens månad
Och jag kunde inte känna mer
Än vad jag gjorde då
Men jag överlevde darling
Och du skulle va stolt
Trots att du saknar ända in i graven

”Slaget mot mitt ansikte
var en kyss
och baby så länge du
dansar med djävulen
så kommer du vara kvar
i denna lägenhet”
Det var ord från en mor
Till oss alla och till dig
Och du lyssnade
Aldrig på någon
För du var redan död inombords
Sedan din pappa rörde dig
När du var ett barn




Fri vers av kattdrottningen
Läst 156 gånger
Publicerad 2018-02-23 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen