Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsminnen i nuet

 

 

 i

 sockerhus med jordgubbsmak

ville jag en gång bo.

 men i  

 

Nuet

 

 

är allt jag vill

 att få höra hemma

     i dig.




Fri vers av hallonbåt
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-06-04 15:16



Bookmark and Share


  Zara VIP
vilken söting! får hål i tänderna av den här! grymt! =)
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt