Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gräver

 

men kräver inte

du får allt av mig

talar om det för dig

orden sjunker sakta in

 

förstår du

nej inte än svarar du 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-06-04 17:23



Bookmark and Share


  Kaffemugg
Känslan förmedlas genom orden
på ett väldigt bra sätt..
Känslan är så stor att den inte går att famna helt..
Känner igen!
Hoppas den stannar hos er! ;)
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma