Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner helig vrede inombords!

Är så extremt trött på utvecklingens
olika problem som fortlöper i landet
hur länge till ska detta få hålla på!?!
varför gör inte politiker något radikalt
och sätter stopp för alla galenskaper
flata naiva och handlingsförlamade
är vad de är och de står ansvariga
att leda ett land är ett megastort ansvar
men som det verkar kan de inte det!
allt är huller om buller och upp och nervänt
säkerheten är ett stort skämt och
tryggheten som borta med vinden
stackars oss människor som bor här
marken under våra fötter rämnar
allt faller i bitar och den omtalade
svenska välfärden är fråntagen
jag vill skrika ut min ilska så det
dundrar över landet och helst in
i alla lomhörda politikers öron
känner helig vrede inombords!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 11:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är tillåtet att emigrera, frågan är vart.
2018-03-02

  Bibbi VIP
Skriver under på veritass .
2018-02-28

    Runsaasti täytettä
Att växa upp i Sverige idag måste på sikt väcka många frågor bland unga som om 10-20 år kommer att få dras med konsekvenserna av sina föräldrars försumlighet att prioritera sin egen avkommas rättigheter och framtid.

En medveten tonåring i min bekantskapskrets frågade mig helgen:
-Vad har politikerna hittat på för tokigheter idag?

Ja, mare, de kommer nog att känna vrede precis som du nu visar med din brandfackla!
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP