Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid över ditt minne Billy Graham

Respekterad och uppskattad
var du av så många människor
du predikade så att folk förstod
enkla budskap till öron som lyssnade
du upphöjde kärlekens fader
du ville att människor skulle
smaka på hans godhet och glädje
du var rak ärlig och en sann person
det enda du ville var att lyda
din kallelse du bar i ditt hjärta
och det gjorde du till sista andetag
du var en ödmjuk gudsman
en brinnande själ på jord
du älskade tjäna din herre
och sprida hans kärleksord





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-01 09:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP