Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

I mörkret
Du och jag
Vi måste ha mera tålamod
För att inte försvinna
Det kan accepteras men glömmas bort
Vi måste jobba för att få det att funka




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP