Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, idag är din speciella dag

Livets dagar vandrar på så fort
tiden väntar inte på oss människor
idag bär du numret 90
och det är svårt att förstå
du är så ung i själen och
ser också mycket yngre ut
din mat är vegetarisk och
så ofta du kan tar du promenader
du läser dagligen och ofta
framför din bärbara dator
ibland bakar du surdegsbröd
du tycker om att samtala
om livets olika händelser
skrattar ofta och skojar
du visar på olika nyanser
du är också en djup person
musik sång och predikan
har varit ledande i ditt liv
fiolen har varit ett av dina
älsklingsinstrument och att
sjunga ihop med din fru
ni har fått sex barn och
många fina barnbarn
du är duktig på mycket
listan kan göras lång
jag är så tacksam för att
just du blev min pappa
grattis på din stora dag
stolt dotter som älskar dig!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 08:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning till en älskad far.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP