Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sjuder i mitt blod, jag kan inte vara tyst, måste skriva ut min ilska, nu får det vara nog med alla dårskaper som sker, grrrrrrrr!


Själva ser de till att leva gott!

Hemlösheten är stor i dagens Sverige
vissa behandlas bättre än andra
det är skillnad på folk och folk
allas lika värde är en stor lögn
vissa får vänta och bli serverade sist
ibland får de ingentig alls
politiker rent ut sagt skiter i
om folk går hungriga och fryser
själva ser de till att leva gott
stora löner och många förmåner
riktiga egoister och godhetsapostlar
jag mår illa hur de beter sig!
någon skrev att de hemlösa skulle
gå och lägga sig i regeringshuset!
där finns verkligen plats för rumpvärme
och där kan man bli serverad mat
jag tycker de ska kräva att få boende
säga att annars känner de sig kränkta
politiker serverar mer till viss klientel
men de som slitigt för sin brödföda
och varit med och byggt upp landet
blir behandlade utan respekt
utan uppskattning utan tacksamhet
de behandlas som andra klassens
medborgare utan betydelse
detta är ren och skär ondska!
hög tid att ropa ut inneboende ilska
hög tid att sätta ner foten mot
pågående rasering av land och folk
skattebetalarna är slavar!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-03 21:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det kommer en skörd efter sådd.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP