Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen håller på att segra

Sanningen håller på att segra
mer och mer svslöjas lögnen
och dess raserande uppdrag

Det grumliga vattnet börjar
bli klarare för varje dag
det gömda börjar synas

Ingen vacker syn framträder
förgörelsens mörka ansikte
visar upp sin groteska syn

Mörkläggningar håller inte
i längden tränger ljuset in
blottar lögnens falskhet

Striden fortsätter dagligen
mellan lögn och sanning
sanningen leder stort





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-03 13:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sanningen segrar till slut.
2018-03-04

    Runsaasti täytettä
Jag läser både gammel- och nymedia. Nymedia redovisar oftare referenser och länkar till källor. Skillnaden är flagrant.

Gammelmedia tror fortfarande att värdegrund är synonymt med trovärdighet.

2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP