Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedrar svenska flaggan

Kära lilla fosterland Sverige!
du håller på att huggas sönder
politiker bespottar din mark
de bryr sig inte om dig längre
deras handlingar visar solklart
på hur de behandlar dig och
det är illa och nedvärderande
jag väljer att stå upp för dig!
och hedra din flagga varje dag
värnar om svensk kultur och
alla olika traditioner som finns
här ska inte tas bort eller suddas ut
sången Jussi Björling sjunger om dig
är så bedårande och ljuvligt vacker!
lyssnar den ofta och blir nostalgisk
ibland skruvar jag upp volymen
så andra hör dess fina toner!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-03 13:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2018-03-04

    Runsaasti täytettä
Sportjournalisterna brukar stå utanför övriga journalisters gemenskap på regimredaktionerna. Beror det på att de förra viftar med svenska flaggan utan att skämmas?
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP