Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soft

En gång i tiden var du så soft
Du var så mjuk liksom
Och dina ögon var så vackra så brun eller olivfärgade
Jag minns dig som ganska ung
Men för cirka 20 minuter sen var du plötsligt äldre än mina katters mormors föräldrar




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-03 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP