Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet idag

Livet i handen, här vi nu knyter alla banden.
Här vi ska synas mest, vackrast och bäst.
Smarta telefoner går varma, några likes man kan charma, Facebook och instagrama.
Här finns ju allt man vill veta, som att någons katt heter Greta.
Ingen som här är lata, vi kan ju skriva på data.
Sociala så det kan räcka, hela Facebook vi ska bräcka.
Senaste bilden på Instagram, blev riktigt storslam.
Så vi har delat våran familjelycka, vill veta vad alla ska tycka.
Så onödigt att ses, inget tillfälle ges.
Vi har en vacker natur, inget du vet där i din bur.
Onödigt att ses sig omkring, väntar på nästa pling.
Blinkar i displayen, har du hört senaste grejen?
För i teknikens bubbla, behöver ingen mer grubbla.
Huvudet ner i sanden, men med en smart jävel i handen.
Allt får plats i din ficka, nu när du glömt klicka på skicka.




Prosa av Lidde
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-03-04 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde