Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tankar går till olika människor i nöd

Söndagskväll och stillheten är närvarande
mina tankar går till olika människor i nöd
den är mycket stor och jag lider med dem
många är så ensamma och många magar som
hungrar efter mat efter varm medmänsklighet
efter en säng att få vila sin trötta svaga kropp
mitt hjärta ömmar och en sak kan jag göra
det är att be till min himmelska fader att han
ska sända ut massor av ljusets änglar i mörkret
låta dem få känna i djupet av deras själar
att någon vakar ser och bryr sig om dem
skyddar kramar om med varmaste kärlek






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-04 21:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dina tankar är också mina,
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP