Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite hur jag känner mig just nu.


Tankar

Visst känner jag smärta.
Visst känner jag sorg.
Jag är bara bedrövad, inte bedövad.
Kan ni bara låta mig vara ifred.
Låta mig känna efter.
Världen är full av människor som låtsas,
jag vill inte vara en av dom.




Fri vers av Mi
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-06-04 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi