Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vad det är som får mig sån här, vet bara att det är jävligt obehagligt


dunkdunkdunk



pumpar andrenalin, flott, svettlukt



lägger mig på gatan för att inte explodera

bara andas



A N D A S



människor går för förbi, låtsas inte ens se mig, försöker inte ens



musiken dunkar i huvudet







prata inte med mig, jag går sönder

exploderar i tusenmiljonermiljardet bitar



T I T T A I N T E P Å M I G



måste bara andas lite till





tills jag känner mig som människa och inte hulk




Fri vers av Mi
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi