Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en natt och en enda stor röra jag vill ju bara vara som dem


"hur många vänner behöver man för att överleva?"

Vi kastar rollen som offer mellan oss och jag känner mig ömsom elak ömsom sårad och arg.

Besviken på min egen förmåga att slicka röv.
Besviken på min egen förmåga att inte vara jag.

det låter så bra när du säger det

förmågan att inte bry sig. jag skulle kunna döda för den





"Hur många vänner behöver man för att överleva?"






han väcker mig med psykisk tortyr och jag inser hur illa jag prioriterar

"var är johan?" frågar jag mig och inser inte att han står rakt framför mig
det är bara jag själv som står ivägen

Förblindad av känslan att inte passa in och inte höra hemma när det enda jag behöver är du du du

vi går nu




Fri vers av Mi
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi