Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagliga betraktelser, jag börjar bli sentimental............usch


Från innersta platsen längst bak



Jag såg ett par på bussen idag










jag grät










och efter att ha räknat hur många gånger hon drog högerhanden genom sitt hår visste jag vem som skulle avsluta det hela.



Men ändå höll han tag om hennes hand, lite sådär krampaktigt samtidigt som hennes blick flög tvåhundramiljoner mil bort.



men om man älskar lika mycket? om man båda är hopplöst förälskade?



varför måste det ta slut?




Fri vers av Mi
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-10-20 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi