Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis, exakt då.......känndes livet så orättvist


ibland har du verkligen kännsla för att vara okännslig

och medans den svarta flickan lågmält berättar att hon spenderat natten på BUP
skriker den andra högt om att hon tapat bort sin nyckel




Fri vers av Mi
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi