Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till er som inte blir sedda, till er som inte får den där sympatin, till er som behöver en kram i denna vinterkyla. VI ÄLSKAR ER


Även tysta barn kan låta

dina fotsteg mot marken


som man knappt kan urskilja


från det grova dånet av röster



och dina ögonfransar, vill peka mot solen

och dina ögon, vill glänsa och glöda


men om hjärtat är för tungt?
vem ska hjälpa att lyfta?







jag ville bara berätta

att även tysta barn kan gråta



för er som inte märkt det

även tysta barn kan låta




Fri vers av Mi
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi