Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
She opens her eyes, Keane


kan inte tacka nej till din ljuvliga kärlek även fast den inte är sann

hur mycket är det värt att få hålla din hand



hur mycket av mitt hjärta ska jag betala för att få vara nära dig



hur mycket ska jag gå sönder





utnyttjad men jag förstår inte



INGENTING GÅR IHOP







...





och jag står ändå alltid där som en idiot med hjärtat öppet




Fri vers av Mi
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-08 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi