Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du och jag vi oss våran historia


du och jag

tänk vad små vi var egentligen

du och jag



sådär krampaktigt fasthållande i varandras händer livrädda för världen


och vad den skulle tycka om



oss




vi var så små





när vi skulle på fest men inte hittade dit

och när din väska blev stulen


du blev så ledsen





och du tittade på mig med dina stora blåa ledsna hundvalpsögon

och då blev jag också ledsen




sedan spelade vi tv spel tills vi blev glada igen






vi var så små




Fri vers av Mi
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-02 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi