Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag funderar på om han är en \"hålfyllare\" eller en borr


Det var meningen att vi skulle strula men jag gick och blev kär

hans hud sitter så löst och tunnt vid halsen
jag skulle kunna bita mig igenom den om jag ville

hans händer är så grova på ett väldigt litet sätt.
jag undrar vilka ansikten de har hammrat mot

hans viskningar.........väsande mjuka......ger mig gåshud





han är spännande på ett konstigt sätt. och det bästa av allt........







det gör ingenting













om jag







..



















tappar honom




Fri vers av Mi
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-10-28 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi