Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista vilan

En dag som alla andra
Ska vi tillsammans vandra
När karusellerna har stannat
En tid vi var nåt annat

Då du alltid funnits intill mitt bröst
Där man alltid kunnat få tröst
Om himlen är nära
Så är du alltid min kära

Du är alltid här vi min sida
Hoppas du då inte ska lida
Tankar och bilder att minnas
Nu när du då inte längre får finnas

Ett hjärta som går i bitar
Vilka bilder vi ritar
Vi talade samma språk
Snart en ny epok

Sen du långt bort far
Vad är det sen som blir kvar
Vi får en grav
Långt ifrån alla krav




Fri vers av Lidde
Läst 145 gånger
Publicerad 2018-03-05 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde