Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag ut, dag in

Samma rutiner
Samma tider
Samma miner
Ingen vet hur du lider

Huvudet som ett öppet hav
Runt flyter meningslösa krav
Alltid på ett speciellt sätt, Aldrig mätt
Du är egentligen väldigt bohem
Fast snurrande runt i ett system
Jagande efter lycka
Rädd för vad folk ska tycka
Vingar sköra som glas
Du åker i backen som en tappad vas

Ångesten tar över
Spriten du behöver
Allt släpper en stund
Du går på grund
I en egen bubbla
Där du kan grubbla
Ryggsäcken tung att bära
För mycket att lära
Tankar som flyter ut i orden
Tillbaka med fötterna på jorden

Samma rutiner
Samma tider
Samma miner
och ingen vet hur du lider.




Fri vers av Lidde
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-05 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde