Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin tid

Livet i din hand
Timglasets sand
När festen tagit slut
I kärlek och hat
Människor har skålat
Skratt och prat
Ljus har strålat
När allting börjar om
Tid vi stal
Allt är samma i nytt fodral
Gräs blir grönt på nytt
Fjärilar med vackra vingar
Hör än hur glasen klingar
Fåglar flyger över ängar
Vi alla kommer och går
Betydelse för historien det får
Liten eller stor vi alla verkar på denna jord
Ingenting stannar
Vi lägger bara ödet i någon annans händer
Naturens gång
Historien är lång
Så som i sagans värld
Vi vänder blad och börjar på nästa rad




Fri vers av Lidde
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-05 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde