Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobb jobb

När en arbetsdag är till ända
Då vad som helst kan hända
Så trött och sliten
Du vill aldrig mera se skiten
Nästa dag du är där igen
Kanske du får några extra spänn
Arbetarnas dilemma
Du är mer borta än hemma
Men vem tackar dig i längden
Du är bara en i mängden.
När du sen försvinner bort på en bår
Har du tur får du pension ett år
För när du börja tackla av
Finns det folk med mindre krav
Så varför klaga
Du kan bli en del av en annan saga




Fri vers av Lidde
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-05 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde