Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är du, jag är jag

Tårar svarta som sot
När allt bara tar i mot
Så med alla kraven
Blev det svart som i graven
Havet som strömmar
Krossade drömmar
Herren bevakar hagen
Allt för att klara dagen
Ner på botten som en sten
Klättrat i varenda gren
Livlös på backen
Så inte en del av stacken
Så fel sort
Allt försvinner bort
Sådan jävla plågor
Helvetets lågor
Allt på en skör tråd
Livets dyra råd
Bittra tårar
Fullständiga dårar
Så följ inte strömmen
Utan bli en del av drömmen




Fri vers av Lidde
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde