Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fotot från Radiomuseet på Lindholmen


Jacka 15 : Emellan Lager

 

 




Lager av liv

på lager av snö

över lager av ben

under lager av radioprogram

inom lager av drömmar

utan lager

efter lager av skidlandslag

ständigt lager av mintchoklad

innan lager av gator

mellan lager av hemlängtan

i ryggrader på lager

av litteratur på lager

bortom lager av förväntansfull vårluft

genom lager av generationer

följer lager av pausmusik

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-06 01:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vällagrade ord binder lagrar här
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP