Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart får

Från en gård
Det fanns inga goda råd
Som en del i en grupp
Du föddes inte för att ge upp
Motgångar gör dig stark
Du ville flyga fritt
Som fåglar högt över mark
Du vet vad som är ditt
Barnen leker i parken
Skuggorna från barndomens tid
Skört som glas
Livets bas
Ljuset försvinner sakta bort
Allt blev till ett svart hål
Vingarna bär dig inte fram
Du kan inte släcka alla bränder
Ödet ligger i dina händer
Du talar om hur du lider
Hur det i hjärtat svider
Allting är i lågor
Världen går under i dina plågor
Du som alltid i ett rus
Ständigt med en fot på andra sidan
Ditt namn har skrivits i sand
Så vi knutit våra band
Ett ansikte i lera
Det finns flera
Bara ett kapitel i livet
Det som för många är så givet
När inspirationen börjar sina
Vart finns dina vänner?
Kreativiteten i dig bränner
Du svarta får
Tid som blir till år




Fri vers av Lidde
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-06 06:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När allt kommer till kritan så har man bara sig själv kvar att lita till.
Skrivandet är fint.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde