Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak

kanske är
eufori och
panik
samma sak




Fri vers av reminiscenser
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 12:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känslor ju

du har skrivet en fin paradox

2018-03-06
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser