Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runor och människor

Det är en viss skillnad på dig och mig
Du är 66 år och litar på nästan allt J-ohan säger
Jag är 39 år och är en självständig ekorre
Du är väldigt fastklistrad men samtidigt ödmjuk
Vi är nästan för dåliga för att vara vänner
Men du tycker om att dricka ditt kaffe med kardemumma och jag är inte en nunna
Det är en viss skillnad på dig och mig säger jag till spegeln och går iväg till postrunorna




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP