Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssmet

Arvet och generna började brinna
Böckerna brann sönder och gav värme till vissa insekter från Sovjet
Bilderna på släktingar brann också sönder
Du står ensam
Jag är ensam i ett fängelse
Varje andetag är nödvändigt
Varje steg är vårt hopp mot en mer tjock kärlekssmet
Det går alldeles utmärkt
Andas in
Andas ut




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2018-03-06 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP