Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstensfader

En sådan man
Gör det han kan
En brinnande glöd
Inspiration i överflöd
Kan det mesta
Bättre än dom flesta
En konstens fader
Skriver några rader
Inga sociala koder
Evigt mörker råder
Så extremt bohem
Långt ifrån alla system
Det skapar mycket snack
Placeras i ett fack
Rädslan för ett annat liv
Med ett annat driv
Med bara några ord
Du välter en jord
Missbruk av alla slag
Konstens oskrivna lag
Alla färger på ett bord
Mer handling än ord
Du ser något stort
i himlen du gjort
Stjärnorna så unika
Inga är dom andra lika
Se bilder i drömmar glöda
Där någon nu ska föda
Tid suddas ut
Allt har ett slut




Fri vers av Lidde
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-03-08 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde