Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnälla och klaga

Morgonens timmar, ser snön ligga vit å glimma.
Men våren på dörren gläntar, bakom hörnet är det många som väntar.
Svär och klagar, ska ju vara Vår i dessa dagar.
Svävar i det blå, lägger sig i något det inte rår på.
Sen kalla det mentalitet, sitta och klaga å bli feta. För oavsett vad saken gäller, så är det alltid någon jävel som gnäller.
Farligt att vara positiv och glad, bara gnälla och klaga till den milda grad.
Inget är ju sämre än här, här vi har alla jordens besvär..




Fri vers av Lidde
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-08 05:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR vintern.
Har du problem med det så är det DITT problem.
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde