Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina låttexter. =)


Du kom, du gick, du log.

Går, går stigen fram, Bort mot ingenmansland.
En stig, en väg, ett spår
Spåret bort från dej
Bort från allt hemskt som har hänt
Bort från allt som skett

Går, går, går bort mot ingenstans
Bort till en annan värld, till en annan plats
Där ingen kan finna mej, där ingen kan hitta mej
där ingen kan se vem jag är

Du kom, du gick du log.
Du tog ett steg, jag tog två
Du skrattade till och försvann
Bort mot ingenmansland.

Jag går, försvinner bort.
Bort till en annan värld, till en annan plats
Där ingen kan finna mig, där ingen kan hitta mig
Där ingen kan se vem jag är,
där ingen kan se vem jag egentligen är.

En tro ett hopp ett ord
En tanke en blick ett liv
Ett farväl av dej är det ända jag önskar mej

Du kom, du gick du log.
Du tog ett steg, jag tog två
Du skrattade till och försvann
Bort mot ingenmansland.

En ros så våt och vacker
Så skör, så röd
Så vass

Du kom, du gick, du log
Du tog ett steg, jag tog två
Ett hopp, en tro, ett ord,
en blick som sa mer än tusen ord.

Jag går, försvinner bort
Mot en plats mot ett stopp
Där ingen kan finna mig
Där ingen kan hitta mig
Bort, iväg, förbi
Skratta, le och gå förbi

Du kom, du gick du log. Du tog ett steg, jag tog två




Fri vers av uNderLig_
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-06-04 22:27



Bookmark and Share


    Tabben
Hur kan du vara så bra på att skriva!? Du äger ju :) Du förtjänar
10000000000:ingar, men tyvärr finns det bara så att man kan rösta till 5 :/
<<33
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_