Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tickande bomb

En dag som alla andra
Vi tillsammans vandra
Ett tåg i livets karusell
Allt går i samma spår
Sommar, höst, vinter, vår
Öppna dina sinnen
Tårar som rinner
Som i en kanal
Det strömmar fram
Små tunnlar genom livets atmosfär

Livet
En tickande bomb
Kan när som helst explodera
Då vi inte mera finns




Fri vers av Lidde
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-03-08 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde